Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Dick van Luik / Facilitair | DJ


Dick van Luik shows

Geboren in 1970 en verslaafd aan muziek. In het dagelijks leven ben ik huisschilder, en heb een gezinnetje met een lieve vrouw , 2 volwassen zoons, en 4 prachtige honden.
Maar als ik even tijd over heb (en anders maak ik tijd) ben ik bezig met het draaien en luisteren naar diverse soorten muziek.
Ik ben sinds begin jaren 90 regelmatig op kleine drive in feestjes, en prive feesten aan het draaien geweest, en heb ook een tijdje in een hardrock cafe gedraaid, maar mijn grote passie heb ik gevonden in het radio vak!
Die verslaving, want zo kun je het inmiddels wel noemen, heeft mij na werkzaamheden als technicus bij diverse programma’s voor een lokale omroep uiteindelijk een eigen show gebracht die begon onder de naam Donderende Donderdag, met diverse bezettingen, en die uiteindelijk na een aantal locaties, en (internet radiostations) met inmiddels een vaste bezetting, te weten Arjan Bosman, Marcel Paludanus, en Robert van Lierop is omgedoopt tot de BijnaWeekendshow.
Deze show mag ik wekelijks met deze kanjers maken op Radiolive Oranje, en het is elke week weer een feestje, met een grote diversiteit aan muziek, de actuele domme en opvallende nieuwtjes, en vooral een hoop lol.

We hebben 2 studio’s, en daar maken we dan ook dankbaar gebruik van.
In studio 2 staat de uitzending na 23.00 uur in het teken van house.
We draaien dan de lekkerste muziek uit de diverse housestijlen in een lekkere BijnaWeekendmix.
En dat brengt mij bij nog een ander een programma waar ik aan mag mee werken .

Eens in de 6 weken organiseren we de RadioLiveOranje MixAvond.
Samen met Robert van Lierop, Theo Berrekeman, en Martin Benraadt hebben we dan een housefeestje, waar we al diverse grote dj’s in de booth hebben mogen verwelkomen, die dan geheel belangeloos hun mixkunsten aan de luisteraar laten zien en horen.
Kortom, reden genoeg om eens in te loggen en mee te luisteren op dit prachtige station, waar ik nog lang deel van hoop te mogen maken!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background