Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Mikey


Mikey shows

Mijn naam is Michaël Laurentius Hooijmans, maar jullie mogen Mikey zeggen!
Ik ben geboren in 1990(Leiden) en woon mijn hele leven al in Leidschendam.

Al vanaf kleins af aan ben ik al met muziek bezig. Casette bandjes en cd`s van mijn opa en ouders verslond ik met allerlei verschillende apperatuur. Playbacken op school en mix cd`s luisteren thuis. Tot ik op mijn 13e eens een schoolfeest mocht meedraaien, toen was ik verkocht! Ik wilde dj worden. En dat is mij in 20 jaar aardig gelukt, tegenwoordig ben ik fulltime dj en draai ik door heel Nederland!
Verder ben ik helemaal gek van voetbal en ga ik graag naar de bioscoop (als ik tijd heb).

“Micked Circus” is een feest wat ik organiseer in Café ’T Afzakkertje, Leidschendam. Hier krijgen DJ`s een podium om in een gezellige setting uren te maken. Dit varieert van jong talent tot dj’s van 40+/50+. Ook hebben wij een vrouwelijke huis dj.
Voor het radioprogramma zal er iedere maandag 30 minuten een DJ draaien. Verder bespreken we voetbal, het weekend en horen jullie mooie muziekjes en verhalen erachter. Dit mag ik samen doen met mijn goede vrienden: Andre Vermaas (DJ Mike) & Dennis Beumer (DJ Dendermen) die om de week elkaar afwisselen als Sidekick. Ook zullen er zo nu en dan leuke gasten langskomen!


Huidig nummer

Titel

Artiest

Background