Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Thijs van Bruggen

Geschreven door Op 27 september 2023

Thijs, een jonge artiest met een diepe liefde voor muziek, werd al op jonge leeftijd betoverd door de magie van melodieën en akkoorden. Als kind was zijn huis altijd gevuld met de klanken van muziek. En met twee muzikale broers in diverse bands was er nooit een saai moment. De vonk van zijn passie ontstond vroeg, beïnvloed door legendarische bands als R.E.M. en The Beatles. Op zijn veertiende verjaardag kreeg hij het mooiste geschenk dat hij zich kon voorstellen: een elektrische gitaar en een versterker. Dit betekende het begin van een opwindende reis waarop Thijs zijn muzikale talent begon te ontplooien.

Zijn ontdekkingstocht door de muziek bracht hem bij de rauwe geluiden grootheden als Nirvana, Seether en Highly Suspect, wat resulteerde in zijn deelname aan een band. Hoewel het bandavontuur voortijdig eindigde, vormde dit een keerpunt in Thijs’ leven en leidde het tot een nieuw hoofdstuk in zijn muzikale carrière. Geïnspireerd door zijn broer, die solo optredens gaf met zijn akoestische gitaar, besloot Thijs ook een akoestische gitaar aan te schaffen. Hierdoor ontdekte hij de diepgaande teksten van Jim Croce en ontwaakte zijn fascinatie voor singer/songwriters.

Na enkele jaren besloot Thijs een gedurfde koerswijziging te maken en begon hij te schrijven in zijn moedertaal, het Nederlands, om een diepere connectie met zijn publiek te creëren. Deze beslissing bleek een doorslaand succes en dit resulterende in de release van zijn allereerste single, welke hij samen met en bij MHX Music heeft opgenomen. Hiermee begon Thijs aan een nieuw hoofdstuk in zijn muzikale reis, vastberaden om de harten van luisteraars te veroveren met zijn eigen unieke geluid en diepgaande teksten.

Met zijn talent en toewijding heeft Thijs alle ingrediënten om een opkomende ster in de muziekwereld te worden, klaar om zijn eigen verhaal te vertellen door middel van betoverende melodieën en aangrijpende woorden.

NIET MEER LOS

https://www.youtube.com/watch?v=cMr6TLcT-Qs

Verken ook vooral de volgende Thijs gerelateerde links:

Thijs op Instagram @thijsvanbruggen
Thijs op Facebook @thijs.van.bruggen
MHX Music op YouTube www.mhx.nl
MHX Music Podcast www.mhxmusic.nl
Project 2014 www.vanmelzen.com
Ma’China www.ma-china.nl

 

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *Huidig nummer

Titel

Artiest

Background