Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

Twophonic

Geschreven door Op 25 januari 2023

De oorsprong van Twophonic ligt in 2009. De zingende vriendinnen Maya Seif en Hellen Borst riepen de hulp in van de Instant Band (Rob Boshuijzen – drums, Noud Maas – bas en Martin Hendriks – gitaar) om optredens te gaan doen. Het bleef toen bij 1 optreden in deze formatie. Tegenwoordig leeft Twophonic door als virtuele band binnen het MHX-domein. In 2021 is de samenwerking tussen Maya, Hellen en Martin weer opgepakt en zijn zij met oude en nieuwe bandleden aan de slag gegaan om hun favoriete nummers uit het Twophonic-repertoire op te gaan nemen.

De eerste release zag op 18 maart 2022 het licht toen de slimme mash-up ‘Nutbush City Limits / River Deep Mountain High’ wereldkundig werd gemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=ljOypRzVSUw

Een half jaar later, 23 september 2022, zag de opvolger ‘No More Tears (Enough Is Enough)’ het licht. Deze fantastische discoklassieker werd voorzien van een volledig in stijl gemaakte videoclip. Het thema is het weerzien van oude bekenden en lekker muziek maken.

https://www.youtube.com/watch?v=mfi9t2SBgx8

Dat Twophonic voorlopig niet uitgeblust is, bewijst de meest recente release ’The Best’.

https://www.youtube.com/watch?v=t3NYxc0F1WA

En in 2023 zal er minimaal nog een nummer uit gaan komen. Voor eentje zijn de opnames in volle gang en twee anderen zijn in voorbereiding.

Dus blijf het MHX Music YouTube-kanaal volgen voor meer mooie muziek www.mhx.nl.

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *Lees verder

Volgend bericht

G.I. Blues


Thumbnail
Huidig nummer

Titel

Artiest

Background