Aangrijpend verhaal achter de single Gebroken Spiegel van Joanna Bridge

Written by on 4 oktober 2020

SCAN DE QR-CODE OF KLIK OP DE FOTO EN DONEER
Dit mag nooit meer gebeuren met kinderen.
Dus doneer en help een vergeten kind in nood. Ieder kind is er een!!

Joanna Bridge werd als 11 Jarig meisje neergeschoten in Amsterdam West.

Een gebeurtenis die plaats vond op kerst avond 1981.
Joanna wist als klein getraumatiseerd meisje het huis uit te vluchten om haar moeder en broertje te laten bevrijden. Toen Joanna trachtte te ontsnappen werd ze alsnog neergeschoten, maar ze stond op en rende het horrorhuis uit, met gevaar voor eigen leven. Nu bijna 40 jaar later is zij bereidt om haar verhaal te delen. Het verleden heeft haar op een bepaalde manier achtervolgd, toch heeft ze nooit opgegeven en is zij blijven knokken voor haar geluk. Joanna: ” ik ben blij dat ik leef “. Haar doel voor 2020: ” ik wil met mijn theatershow “Overleven voor Dummies”  volwassenen en kinderen inspireren om nooit op te geven want er is altijd nog een weg, de veilige weg naar jezelf en de juiste positieve mensen om je heen “..

Zij durft nu pas terug te kijken naar haar jeugd. Wie waren die mensen die haar moeder en broertje hielpen te bevrijden? Wie liet zich gijzelen om haar haar broertje te bevrijden? Een verhaal dat gaat over de facetten van het leven. Omgaan met geweld en/of een verlies. Waarom gebeuren er slechte dingen met eerlijke mensen. Hoe overleef je dit? Hoe blijf je geloven in jezelf en de soms oneerlijke maatschappij. Joanna Bridge, een vrouw die zowel als kind en als moeder voor pittige uitdagingen in het leven heeft gestaan. Toch heeft het haar gebracht tot de vrouw en zangeres die zij nu is.
Een sterke vrouw die geen uitdaging uit de weg gaat. Joanna kan als geen ander praten met mensen en kinderen over het leven of in haar geval zingen. Een zangeres die zo een beetje elke emotie in het leven heeft meegemaakt en gevoeld. In 2019 schreef zij het nummer “Gebroken Spiegel”. Een nummer dat gaat over haar zoon met ADHD, en haar inmiddels overleden broertje. Gebroken Spiegel gaat over het feit, dat jij ziet hoe mooi en bijzonder een geliefd persoon is, maar hij of zij zelf zien dit niet. Het gevecht om als ouder of familielid ze in de spiegel te laten kijken naar zichzelf en ze te laten zien wat jij ziet. Hoe moeilijk het is om iemand los te laten zodat zij het juiste pad naar zichzelf kunnen terugvinden. Zoals zij al als 11 jarig meisje wist op te staan nadat zij was neergeschoten, dat zegt iets over haar kracht en wil om te overleven.
Never give up and fight for your Life !!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background