Mike’s Blog Week 43

Written by on 23 oktober 2019

Hallo allemaal.

De Oranje maandag motivatie begon zoals u gewend bent met onze dirigent Theo Berrekeman, alleen waren de muzikanten wat aan de late kant en moest hij even improviseren om overheerlijke muziek ten gehore te brengen.

Al snel vielen de twee orkestleden in de orkestbak binnen en kon de show beginnen. Na ons ingelezen te hebben en dachten te beginnen werden we abrupt gestoord door een telefoontje met de mededeling, “Ik ben lekker bezig met mezelf”.

Nou Jokie, das pas motiverend binnen komen op de maandag. Onze Dirigent schrok schijnbaar en noemde de Woensdag Centraal i.p.v. muziek kennis, muziek tennis ?. Ai, dat was even een vals nootje.

Gelukkig werd dat weer goed gemaakt met een mooi nummer van Andre Hazes, de zoon van, dus niet de jongste van de middelste. Volgt u het nog?

Kwam toch ook nog voorbij dat Marco Borsato een affaire heeft gehad met Iris de Hond. Nou, das niet voor de poes zo’n knappie. Leontine pakte haar oude beroep weer op en begon letters om te draaien wat zij ervan dacht.

K.t..t.e.r.n, nou dat is makkelijk Leontine. Kut met peren is het antwoord. Zij heeft al aangegeven om 1 van de 2 programma’s te presenteren. Love is all you need of Het spijt me.

Of het al niet genoeg was werd het onderwerp ontlasting aangesneden of drol, nee niet letterlijk. Wij hadden gewoon kaas en worst selfmade door Diaantjuh aangesneden. Waar bestaat het eigenlijk uit en hoe kun je zien dat het gezond is.

Zullen we even passen en daar maar een nummer over laten horen door onze dirigent Theo. “lijpe Shit” wel te verstaan. Zo, das afgedaan.

Wist u dat “de Lek” ook lek was, u weet wel die rivier. Een 10 kilometer lange olievlek kwam daardoorheen. Genoeg om voor de komende decennia patat in te bakken.

Rijdt er ook nog in Deventer een man op een terras in met mensen in de veronderstelling dat het een drive inn was. Niets is echter waar en bleek een afrekening te zijn.

Waar gaan we heen in deze agressieve wereld waarin iedereen maar eigen rechter speelt of het nu terecht of onterecht is.

Zoek geluk bij jezelf en laat negativiteit buiten. Dat is de enige manier om een mooi bestaan te hebben in deze wereld.

Gelukkig hebben wij bij de Oranje Maandag Motivatie wekelijks een tegeltjes wijsheid om mensen te motiveren en na te denken over het leven van ons en van u zelf.

Deze week krijgt u van ons mee om over na te denken, “wees nooit een gevangene van je verleden, het was een les, geen veroordeling tot levenslang”.  Voorgelezen door onze eigen Diaantjuh.

Wij wensen u een fijne muzikale week!

Mike & Team OranjeMaandagMotivatie

P.S.

Iemand nog stoofpeertjes? 😉


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background