Mike’s Blog Week 45

Written by on 4 november 2019

Hallo Allemaal

Hier zijn we weer met Mike’s Blog week 45.

We zijn weer begonnen.
eerst maar installeren van mijn vaste plekkie nu gezellig naast Diaantjuh ivm de verandering van cams zodat wij beter te zien zijn en ook de gasten beter kunnen intervieuwen.
Even wennen onder ons nieuwe vaste aankondigingsnummer waarbij Diaantjuh iets hards en glimmends bij haar had met een plug, hoor jullie al denken hahaha, nee geen plug waar je op moet zitten om het netjes te formuleren ondanks ze wel ervan Helemaal “Top of the world was”.
Alle gekheid op een plug, uuuh bedoel stokje. Het was haar persoonlijke Gouden Koptelefoon waar ze toen nog de Dol Dwaze Dinsdag mee presenteerde bij RadioLiveOranje.

Let’s start the monday op deze frisse natte dag Met het nummer “Top of the world”, een fantastisch openingsnummer van Onze Oranje Maandag Motivatie met op de achtergrond onze mooie foto uitkijkend over de hele wereld.
Goed en wel begonnen en het programma doorgenomen, lekker bakkie er bij en gevulde speculaas koek. Niet te verwarren met de spacecake die is uitgedeeld in het plaatsje Wiethagen in Duitsland waarbij acht mensen high werden op een begrafenis. de moeder die daar werkte had per ongeluk de cake van haar dochter meegenomen die deze dag zo blijkt een saai feestje had.
Maar liever dat dan een hartverzakking in Ierland waarbij de overledenen als laatste wens een geluidsfragment had laten opnemen en deze aan zijn graf liet afspelen terwijl de familie erbij stond ,van..Hallo, kan iemand het licht aandoen, ik zie niks.
Maar goed dat onze Dj ter plaatse Theo Berrekeman het mooie toepasselijke nummer ‘Knockin on Heavensdoor”draaide.
Na wat vrolijke en minder vrolijke actualiteiten oftewel “goede tijden slechte tijden”, weer een vrolijk plaatje. “Oh wat is het leven mooi als de zon schijnt”.
Zo zal het leven altijd zijn humor blijven behouden gelukkig.

Diaan gaat het weer even doen van huis uit. Weet niet wat ik me er daarbij voor moet stellen. Bleek over muziek te gaan. Tja, weet ik veel. Ik ben ook maar een simpelle soms DOVE ziel.
Neem nou Netflix, deze kan straks niet meer illegaal gedeeld worden doordat het IP adres wordt aangepast. Dus van Netflix naar Netnix tenzij ik me portomonee trek.
Wat er ook gebeurd in het leven, “that’s live”, heerlijk nummer trouwens.

Op sportief vlak gebeurde er weer veel met als hoogtepunt de derde plaats van Max Verstappen en dus weer een mooie podiumplaats.
Heb ik even geprobeerd op in het stoeltje van Theo Berrekeman plaats te nemen en een F1 race te doen. Moet eerlijk zeggen,doe mij maar een trapauto met zijwieltjes met oranje antenne voor de veiligheid dan kom ik het meest tot mijn recht en laat de grote jongens het echte racen doen. Mijn hersens kunnen dit niet meer bijbenen zo snel.

De tegeltjes wijsheid van vandaag week 45 is, “Als je naar de zon draaid, heb je de schaduw achter je” of zoiets.
Hoop niet dat die schaduw de belastingdienst is die mijn Netflix komt innen.

Ik zeg, tot de volgende Oranje Maandag Motivatie.

Team Oranje Maandag Motivatie.
RadioLiveOranje.

Mike Campbell.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist

Background