ARTIEST VAN DE MAAND December

Written by on 7 december 2020

ADEM Project – Echte Liefde

Echte Liefde. Het lied, een cross-over tussen pop, soul en hedendaagse gospel is in het Nederlands geschreven, maar wel met invloed vanuit verschillende culturele achtergronden die we in Nederland kennen. Het motto: “Goede Nederlandse songteksten komen harder binnen. Ze zijn rauwer, eerlijker, dichtbij en je weet wat je zingt.”

Kan je dat perfecte plaatje niet zijn, Verder kijken dan de buitenkant, dat laat het nummer horen. Het is een kerstnummer dat schuurt en ook wijst op de verborgen pijn, maar wel op een manier dat je het nummer keer op keer wilt blijven beluisteren. Als samenleving kunnen we wel naast elkaar leven, maar dat betekent niet altijd dat we met elkaar leven. Hierdoor kunnen we ons met name met de feestdagen alleen voelen.

Adem project wilde niet zomaar een kerstlied of een kersthitje schrijven, maar een nummer met betekenis. Ze hopen dat het lied mensen bemoedigt en inspireert om over Kerst te praten. Dat Kerstmis niet altijd perfect is, maar soms ook eenzaam, moeilijk en ingewikkeld is.

Echte Liefde

Director Of Photography: Joas Burggraaf

Script,regie, productie & edit: Roald Schaap, https://kitemedia.nl

Cast: Regina Sminia, Filemon Peroti, Karen Lüling, Yfke, Joah

Tekst & Muziek: Roald Schaap, Filemon Peroti, Michael Rothuizen, Reyer van Drongelen, William Wixley, Chesron Sminia, Christiana Bohorquez.

Vocals: Dwight Dissels, Jay Way, Filemon Peroti, William Wixley, Reyer, Christiana Bohorquez, Abigail Martina, Roald Schaap, Chesron Sminia, Ann Lee Grazia en Amy de Jager

Producer: Reyer van Drongelen

Gitaar: Michael Rothuizen

Master: Sander van der Heijden

De afgelopen jaren bracht het Adem project meerdere nummers uit:

Meer Dan Genoeg

Wat Een Liefde

Adem – Acoustic Version 

No Limit– Acoustic Version met o.a. Montell Jordan

Facebook

Instagram


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist

Background