Huidig nummer

Titel

Artiest

Background

ARTIEST VAN DE MAAND Januari

Geschreven door Op 10 januari 2021

Het tropische duo dat reggae, bubbling, hiphop en party muziek met een commercieel tintje op geheel eigen wijze combineert. Het is altijd een feest om Greg-A-Man aan het werk te zien op het podium.

Greg-A-Man heeft een hoog entertainment gehalte en is een authentieke én komische act zoals je die nog niet eerder hebt gezien.

Hun allereerste optreden in april 2012 was direct een groot succes. Met hun eigen muziek weten ze dan ook al snel vele harten te veroveren. Ze zijn dan ook een veelgevraagde duo op bruiloften, partijen en festivals.

Ook in de media blijft Greg-A-Man niet onbesproken. Bij Barbie’s Bar op RTL 5 won Greg-A-Man de originaliteitsprijs. Ook voor het tv-programma De week van Fillemon op NPO3 bleef Greg-A-Man niet onopgemerkt. Greg-A-Man werd uiterst positief besproken tijdens de talentenjacht en bewijst ook hier weer dat zij echte rasartiesten zijn, die overal een feestje van weten te maken.

​Greg-A-Man moet je gezien, gehoord én vooral gevoeld hebben. Als Greg-A-Man op het podium staat, is de dansvloer binnen no time gevuld!

 

 

m.me/gregamanmusic

info@pvtentertainment.nl
Facebook: greg.a.man
PVT Entertainment & Management
📞 +31(0)615048493

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *Lees verder

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background